Acélipari alapanyagok kereskedelme és szállítás

Acél inox Kft. Acél termékek forgalmazása - LOGO

TELEFONSZÁM

+36 70 662 2892

Acélipari alapanyagok kereskedelme és szállítás

Acél inox Kft. Acél termékek forgalmazása - LOGO

Telefonszám

+36 70 662 2892

TERMÉKEINK

Minőség és megbízhatóság ötvözése az acél világában

Az acél ereje, a minőség kötelezettsége

Cégünk acélipari alapanyagok forgalmazásával és szállítmányozásával foglalkozik az ország egész területére vonatkozóan. Minden termékünk minőségi alapanyagból készül, garantálva a hosszú élettartamot és az optimalizált műszaki megoldást, gazdaságosságot.

Termékeink

Acél inox-inox acél

SZÉNACÉL

TERMÉKKATEGÓRIÁK

– Lemezek ( Meleg – S235, S355, DD11, Kopásálló, Bordás , Horganyzott ,Hideg – Dc01 )
– Hidegen hajlított zártszelvény ( S235, S355 , horganyzott)
– Szerkezeti cső ( S235/E235/P235, horganyzott )
– Varratnélküli cső (S235JRH/P235TR1 és S355J2H/P355N/E355+AR )
– Melegen hengerelt köracél ( S235, S355)
– Melegen hengerelt laposvas ( S235, S355)
– Melegen hengerelt szögvas ( S235, S355)
– Melegen hengerelt négyzetacél ( S235, S355)
– Europrofil ( HEA, HEB, UNP, INP, IPE, T)
– Betonacél
– Betonacél háló ( konténerháló)
– Perforált lemez
– Expandált lemez
– Hidegen hajlított nyitott profilok ( U , L , C )

Általános leírás

A szénacél a Föld egyik legmegbízhatóbb anyaga mely a fémgyártás egyik legnépszerűbb alapanyagává is vált.

Fő alkotóeleme a vas és az egyéb komponensek, mint a szén, alumínium, mangán stb. mely komponensek százalékos arányban történő hozzáadása lehetővé teszi a különböző ötvözetek létrejöttét. A szén hozzáadása növeli az acél keménységét és szilárdságát. Cél, hogy az anyag a tervezett felhasználáshoz a legjobb teljesítményt nyújtsa.

Minél több százalékos széntartalom van az acélban, annál keményebb és erősebb ötvözet lesz a végeredmény.

Acél inox-inox acél rozsdamentes

ROZSDAMENTES ACÉL

TERMÉKKATEGÓRIÁK

– Melegen hengerelt lemezek (1.4301,1.4541,1.4404,1.4016,1.4828 stb.. )
– Hidegen hengerelt lemezek (1.4301,1.4541,1.4404,1.4016,1.4828 stb.. )
– Színes rozsdamentes lemezek (dekorlemezek)
– Rozsdamentes zártszelvény
– Rozsdamentes cső
– Rozsdamentes négyzet
– Rozsdamentes lapos
– Rozsdamentes szög
– Rozsdamentes kör
– Rozsdamentes hatszög

Általános leírás

A rozsdamentes acél (inox) egy min.10,5% krómot tartalmazó acélötvözet, mely segítségével a közönséges acéllal szemben fokozott rozsdaállóságot nyer. Az első rozsdaálló acélt a KRUPP művekben, 1912-ben állították elő. A korrózióálló anyagok
gyorsütemű elterjedése az 50-es években kezdődött. Előnyös tulajdonságaik miatt egyre több felhasználási területen alkalmazzák, pl. építő-, élelmiszer- és vegyiparban, de növekvő jelentőséggel bír a gépipar és a háztartásigép gyártás számos területén is.

Napjainkban az esztétikai megjelenés és a környezetvédelem szerepének növekedése további új alkalmazásokat tár fel, pl: utcai bútorok, oszlopok, korlátok, reklámhordozók.

Acél inox-inox acél rozsdamentes

ALUMÍNIUM

TERMÉKKATEGÓRIÁK

– Ötvözetlen alumínium lemez ( Al99,5)
– Ötvözött alumínium lemez ( Almg3, Almg4,5, Almg1 stb.… )
– Alumínium tekercs
– Mintás alumínium lemez
– Alu L-profil
– Alu T-profil
– Alu U-profil
– Alumínium zártszelvény
– Alumínium cső
– Alumínium körrúd

– Alumínium huzal
– Alumínium négyzet
– Almínium laposrúd
– Alumínium „rajzos” profil
– Alumínium expandált lemez
– Alumínium perforált lemez
– Alumínium trapéz lemez

Általános leírás

Az alumínium és ötvözetei napjainkban kedvelt műszaki alapanyagok. Tetszetős megjelenése, könnyű alakíthatósága, alacsony sűrűsége, súlyához képest kiváló szilárdsági mutatói tették széles körben felhasználhatóvá. Egyik legkedvezőbb tulajdonsága, hogy a korrózióval szemben nagyfokú az ellenállóképessége.  A levegő oxigénjének hatására a felszínén szinte azonnal oxidréteg alakul ki, ami megvédi a további korróziós hatásoktól. Az erősebb védelem érdekében ezt a védő oxidréteget
mesterségesen is szokás vastagítani.

Legyakoribb alkalmazási területei: gépjárműipar, csomagolóipar, elektronika, a háztartási eszközök, repüléstechnika és a sporteszközök világa.

Acél inox-inox acél rozsdamentes

SZÍNESFÉM

TERMÉKKATEGÓRIÁK

– Vörösrézlemez
– Vörösréz szalag
– Vörösrézcső
– Vörösréz négyzetrúd
– Vörösréz körrúd
– Vörösréz laposrúd
– Sárgaréz laposrúd-húzott
– Sárgaréz lemez
– Sárgaréz körrúd
– Sárgaréz cső húzott
– Sárgaréz szalag
– Sárgaréz hatszögrúd-húzott
– Sárgaréz négyzetrúd-húzott
– Bronz hatszögrúd
– Bronz négyzetrúd
– Bronz laposrúd
– Bronz körrúd
– Alubronz körrúd
– Bronz lemez

Általános leírás

A fémeket és a belőlük készült ötvözeteket sokféle szempont alapján csoportosíthatjuk. A gépipari alkalmazásukat tekintve fontos szempont lehet például az összetételük, sűrűségük, olvadáspontjuk, és korrózióállóságuk is. Nehézfémeken belül színesfémnek nevezzük a rezet, a cinket, az ólmot, az ónt és a nemesfémeket.
Felhasználási területük: Híradástechnika, automatizálási területen mint díszítőelemenk, burkolóanyag; élelmiszeriparban lepárlók, üstök anyagakaént; külső és belső építészetben tetőfedésre, bádogosipari anyagaként; tömítő alátétként magasnyomású hidralikus berendezéseknél; fémnyomott, mélyhúzott termékek gyártása; érme, kitűző jelvény, plakett készítésére, lámpa gyártásra

Acél inox-inox acél betonacél

BETONACÉL, BETONACÉL HÁLÓK

TERMÉKKATEGÓRIÁK

– Betonacél

– Hengerhuzal

– Síkháló

Általános leírás

A betonacél olyan erős, hajlékony acélrudakból vagy huzalokból készült anyag, amelyet betonalkotó szerkezetek megerősítésére használnak. Ezek az acélrudak vagy huzalok a betonba ágyazva növelik a szerkezet szilárdságát és törésállóságát. A betonacél háló egy előre készített hálószerkezet, amelyet betonfelületek megerősítésére és támogatására használnak. A hálók különböző méretű és alakú acélrudakból készülnek, amelyek össze vannak kötve egymással. A betonacél háló nagyobb felületekre gyors és hatékony telepítést tesz lehetővé, és segíti a beton szerkezetek egyenletes eloszlását. A betonacél és a betonacél háló fontos szerepet játszanak az építőiparban, biztosítva a beton szerkezetek szilárdságát és tartósságát. Ezek az anyagok széles körben használatosak épületek, hidak, útburkolatok és egyéb beton szerkezetek építésében.

Acél inox-inox acél betonacél

CSÖVEK, ZÁRTSZELVÉNYEK

TERMÉKKATEGÓRIÁK

– Rozsdamentes hosszvarratos csövek
– Rozsdamentes varrat nélküli csövek
– Kalibrált prezíziós cső
– Melegen hengerelt varratnélküli cső
– Horganyzott hosszvarratos cső
– Szerkezeti cső
– Alumínium csövek
– Rozsdamentes zártszelvények
– Horganyzott zártszelvények
– Sárgarézcső
– Vörösrézcső

 

Általános leírás

A cső olyan hengeres alakú acél- vagy fémalkatrész, mely különböző anyagokból készülhet, például acélból, rozsdamentes acélból vagy alumíniumból. Ezek a csövek széles körben használatosak az építőiparban, víz- és gázvezetékek, valamint szerkezeti elemek kialakításához. A zártszelvények olyan profilok, melyek keresztmetszete különböző alakzatú lehet, például négyzetes, téglalap alakú vagy kör alakú. Ezeket a zártszelvényeket gyakran használják szerkezeti elemek, keretek és tartószerkezetek kialakításához az építőiparban és az acéliparban. A csövek és zártszelvények kiváló szilárdsággal és alakíthatósággal rendelkeznek, ami lehetővé teszi számukra számos különböző alkalmazás használatát az ipari és építőipari területeken. Ezek az anyagok fontos szerepet töltenek be az infrastruktúra fejlesztésében és a különböző szerkezetek kialakításában világszerte.

Szénacél, rozsdamentes acél, alumínium, színesfém, betonacél, betonacél háló, csövek, zártszelvények forgalmazása

A modern építőipar alapanyagai: Az acéltól az alumíniumig

 

Az építőipar az egyik legdinamikusabban fejlődő ágazat, ahol a minőségi alapanyagok és a megbízható beszállítók kulcsfontosságúak. Legyen szó lakóházakról, irodaházakról, hídakról vagy akár ipari létesítményekről, a megfelelő anyagok kiválasztása döntő lehet a projekt sikerességében.

 

Szénacél: Az ipar gerince

 

A szénacél az egyik leggyakrabban használt építőanyag, amelynek népszerűsége a kedvező ár-érték arányának és kiváló mechanikai tulajdonságainak köszönhető. Különböző vastagságokban és méretekben kapható, így széles körben alkalmazható a szerkezeti elemektől kezdve a finommechanikai alkatrészekig.

 

Rozsdamentes acél

 

Az időtálló választás!
A rozsdamentes acél ellenáll a korróziónak, ezért különösen alkalmas olyan környezetekben való használatra, ahol a nedvesség vagy a vegyi anyagok jelenléte problémát jelenthet. Élelmiszeripari berendezésektől kezdve a tengeri alkalmazásokig, a rozsdamentes acél széles körben biztosít tartósságot és megbízhatóságot.

 

Alumínium

 

A könnyűség és erő kombinációja!
Az alumínium könnyű, mégis erős anyag, amelyet gyakran használnak ott, ahol a súlycsökkentés fontos szempont, például a járműgyártásban vagy a repülőgépiparban. Korrózióállósága és formálhatósága miatt az alumínium ideális választás lehet sokféle alkalmazásra.

 

Színesfémek

 

A speciális igények kielégítése!
A színesfémek, mint például a réz, az ón vagy az ólom, speciális tulajdonságaik miatt kerülnek kiválasztásra. Legyen szó elektromos vezetőképességről, hővezetésről vagy akár öntési tulajdonságokról, a színesfémek széles körben használhatók az iparban.

 

Betonacél és betonacél háló

 

Az erő és stabilitás alapjai!
A betonacél és a betonacél háló az építőipar alapkövei. Ezek az anyagok biztosítják a beton szerkezeti integritását és növelik annak terhelhetőségét. A betonacél hálók különösen fontosak a födémek és falak megerősítésében.

 

Csövek és zártszelvények

 

A formák és funkciók sokfélesége!
A csövek és zártszelvények a modern építőipar nélkülözhetetlen elemei. Vízvezetékektől kezdve a gázvezetékekig, a csövek szállítják az életfontosságú erőforrásokat, míg a zártszelvények szerkezeti stabilitást biztosítanak.

ACÉLIPARI ALAPANYAGOK ELSŐ OSZTÁLYÚ KIVITELBEN

TELEFON

+36 70 662 2892

Acél inox Kft. Acél termékek forgalmazása - LOGO-acél